livrare-gratuita
dechizi-coletul-la-livrare

Aparat aer conditionat Samsung AR18HSFSAWKNEU, Inverter, 18000 BTU

 • Transport gratuit
 • Garantie 24 LUNI
 • 4.59999 Lei
 • Comanda

Design in forma de triunghi pentru o racire puternica

Designul unic in forma de triunghi al aparatului de aer conditionat Samsung imbunatateste performanta acestuia, facand aerul rece sa circule mai rapid, mai departe si pe o arie mai mare din casa dvs. De asemenea, tehnologia Digital Inverter ofera o eficienta energetica mult mai mare. Iar Easy Filter elimina praful, agentii contaminanti, alergenii, bacteriile si virusurile prin utilizarea unui filtru. Testat pe modelul AR09HSFSBWK. In comparatie cu modelul Samsung conventional AQV09TWS. Testat pe AR09HSSDAWK/EU. In comparatie cu modelul Samsung conventional AQ09TSB. Testat la Centrul de cercetari in stiintele mediului Kitasato (Japonia) si Universitatea Yonsei (Coreea) / laboratoare de testare din Coreea (FITI / KEMTI) si Japonia (ITEA). Eficient impotriva a 4 virusi, inclusiv subtipul H1N1 si a anumitor bacterii. Datele au fost masurate in conditii speciale de testare si pot diferi in functie de factorii de mediu.

Aparat aer conditionat Samsung cu racire rapida si confortabila

Raceste mai rapid si mai confortabil

Aparatul de aer conditionat Samsung incepe rapid racirea aerului utilizand modul puternic Racire rapida, pentru a ajunge mai rapid la gradul necesar de racire. Apoi, se comuta automat in modul Racire confortabila pentru a mentine temperatura dorita. Asadar, nu mai trebuie sa va fie frig si sa fiti nevoit sa modificati incontinuu setarile manual sau sa porniti si sa opriti aerul conditionat.

Aparat Samsung mod racire rapida

Economiseste energie chiar cand sunteti singur

Modul Utilizator unic al aparatului de aer conditionat Samsung utilizeaza compresorul la o capacitate redusa, scazand consumul de energie si oferind, totodata, un mediu racoros si confortabil. Astfel, il puteti utiliza si cand sunteti singur, chiar intr-o zi calduroasa, fara a va face probleme legate de factura de energie electrica. Testat pe modelul AR09FSSSCWK/SA. Pe baza consumului cumulat de energie electrica in modul Normal vs. modul Utilizator unic

Economiseste energie cu Samsung

Usor de scos si de curatat

Spre deosebire de filtrele conventionale care sunt, de obicei, mai dificil de accesat, filtrul Easy Filter al aparatului de aer conditionat Samsung se afla in exterior, in partea de deasupra. Astfel, poate fi scos cu usurinta, curatat si pus la loc, fara a mai fi nevoie sa deschideti un capac sau sa trageti puternic pentru a-l scoate. Stratul anti-bacterial filtreaza praful, agentii contaminanti si alergenii periculosi din aer. Testat in laboratoare din Coreea (FITI / KEMTI) si Japonia (ITEA). Datele au fost masurate in conditii speciale de testare si pot diferi in functie de factorii de mediu.

Samsung protectia controlerului si condensatorului

Raceste mai rapid, mai departe si pe o arie mai mare

Aparatul de aer conditionat Samsung a fost conceput inca de la inceput pentru o eficienta remarcabila. Designul sau unic, in forma de triunghi, are un orificiu de admisie mai larg, pentru a se putea aspira mai mult aer. Latimea si unghiul extinse ale orificiului de admisie, lamele suplimentare in forma de V si ventilatorul mai mare va asigura, de asemenea, ca aerul este racit si evacuat mai rapid, mai departe si pe o arie mai mare. Astfel incat aerul rece si proaspat ajunge in toate colturile camerei dvs. Testat pe modelul AR09HSFSBWK. In comparatie cu modelul Samsung conventional AQV09TWS.

Functioneaza inteligent. Economiseste energie

Aparatul de aer conditionat Samsung este dotat cu tehnologia Digital Inverter cu EER 10.1, care ofera eficienta energetica. Aceasta poate mentine temperatura dorita fara a mai fi necesare pornirea si oprirea frecventa a aparatului, astfel incat se consuma mai putina energie. Digital Inverter va ajuta sa va simtiti confortabil pentru perioade lungi de timp, utilizand o cantitate minima de energie. Testat pe AR09HSSDAWK/EU. In comparatie cu modelul Samsung conventional AQ09TSB

Smart check aparat aer conditionat samsung

Depanare usoara

Aparatul de aer conditionat Samsung include sistemul Smart Check, pentru monitorizarea automata a erorilor. Acesta detecteaza si diagnosticheaza probleme in stadiu incipient si ofera solutii rapide si usoare de depanare, prin intermediul unei aplicatii de smartphone. Astfel, economiseste timpul necesar pentru cautarea manualului si evita costurile si neplacerile cauzate de chemarea inutila a inginerilor – precum si facturile de reparatii, care pot fi costisitoare. Disponibila pe dispozitivele iPhone si Android. Aceasta functie opereaza numai pentru anumite moduri de eroare si nu inlocuieste verificarile periodice de service.

Asigura o instalare perfecta

Smart Installation este o functie de auto-diagnosticare care va asigura ca aparatul dvs. de aer conditionat Samsung este instalat perfect de catre inginerul de service. Aceasta verifica automat erorile de instalare care pot crea probleme la utilizarea aerului conditionat, inclusiv comunicarea ineficienta cu unitatea din exterior si toate problemele referitoare la integritatea conductei de aer si fluxul de racire insuficient.


 • Capacitate de racire (BTU) 17060
  Capacitate incalzire (BTU): 20472
  Clasa de energie incalzire: A
  Clasa de energie racire: A++
  Tip filtru: Anti-Alergeni, Anti-Bacterian
  Inverter: Da
  Telecomanda: Da
  Nr trepte ventilator: 4
  Putere consumata la incalzire (W): 1660
  Putere consumata la racire (W): 1450
 • Ventilare Da
  Incalzire: Da
  Auto Restart Da
  Dezumidificare: Da
  Sleep/Night mode: Da
  Auto: Da
  Tip compresor: Twin BLDC
  Alte functii: Autocuratare, Protecte impotriva alergiilor, Protectie antibacteriana, Smart Wi-FI, Indicator curatare filtru
 • Greutate unitate exterioara (kg): 46.5
  Greutate unitate interioara (kg): 13
  Dimensiuni unitate exterioara (mm): 880 x 793 x 310
  Dimensiuni unitate interioara (mm): 1063 x 294 x 317
  Temperatura ambientala maxima exterior (°C): 46
  Temperatura ambientala minima exterior (°C): -15
  Culoare unitate interioara/exterioara: Alb
  Zgomot unitate exterioara (dB): 65
  Zgomot unitate interioara (dB): 58
  Agent de racire: R410A

 • Transport gratuit
 • Garantie 24 LUNI
 • 4.59999 Lei
 • Comanda