livrare-gratuita
dechizi-coletul-la-livrare

Aparat aer conditionat Samsung AR12HSFSAWKNZE Digital Inverter, 12000 BTU


 • Transport gratuit
  Garantie 24 Luni
 • 2.89990 Lei
 • 2.17490 Lei
 • Comanda

Design in forma de triunghi pentru o racire puternica

Designul unic in forma de triunghi al aparatului de aer conditionat Samsung imbunatateste performanta acestuia, facand aerul rece sa circule mai rapid, mai departe si pe o arie mai mare din casa dvs. De asemenea, tehnologia Digital Inverter ofera o eficienta energetica mult mai mare.

tehnologii-samsung-AR12HSSFAWKN

Raceste mai rapid, mai departe si pe o arie mai mare

Aparatul de aer conditionat Samsung a fost conceput inca de la inceput pentru o eficienta remarcabila. Designul sau unic, in forma de triunghi, are un orificiu de admisie mai larg, pentru a se putea aspira mai mult aer. Latimea si unghiul extinse ale orificiului de admisie, lamele suplimentare in forma de V si ventilatorul mai mare va asigura, de asemenea, ca aerul este racit si evacuat mai rapid, mai departe si pe o arie mai mare. Astfel incat aerul rece si proaspat ajunge in toate colturile camerei dvs.

racire-pe-arie-mare

Raceste mai rapid si mai confortabil

Aparatul de aer conditionat Samsung incepe rapid racirea aerului utilizand modul puternic Racire rapida, pentru a ajunge mai rapid la gradul necesar de racire. Apoi, se comuta automat in modul Racire confortabila pentru a mentine temperatura dorita. Asadar, nu mai trebuie sa va fie frig si sa fiti nevoit sa modificati incontinuu setarile manual sau sa porniti si sa opriti aerul conditionat.

aparat-aer-conditionat-samsung-economic

Functioneaza inteligent, economiseste energie

Aparatul de aer conditionat Samsung este dotat cu tehnologia Digital Inverter cu EER 10.1, care ofera eficienta energetica. Aceasta poate mentine temperatura dorita fara a mai fi necesare pornirea si oprirea frecventa a aparatului, astfel incat se consuma mai putina energie. Digital Inverter va ajuta sa va simtiti confortabil pentru perioade lungi de timp, utilizand totodata cantitati mai mici de energie.

diferente-inverter-noninverter

Aparat Samsung mod racire rapida

Economiseste energie chiar cand sunteti singur

Modul Utilizator unic al aparatului de aer conditionat Samsung utilizeaza compresorul la o capacitate redusa, scazand consumul de energie si oferind, totodata, un mediu racoros si confortabil. Astfel, il puteti utiliza si cand sunteti singur, chiar intr-o zi calduroasa, fara a va face probleme legate de factura de energie electrica.

Eleganta unica

design-aparat-aer-conditionat-samsung Finisajul Crystal Gloss™ si designul unic, curbat al aparatului de aer conditionat Samsung ofera aspect si performante premium. Asemenea automobilelor aerodinamice, de inalta performanta, fiecare amanunt al corpului zvelt este incastrat intr-un material transparent, dublu injectat, pentru un finisaj elegant care se potriveste perfect intr-o locuinta moderna.

Samsung protectia controlerului si condensatorului

Performanta stabila si de durata

Aparatul de aer conditionat Samsung continua sa functioneze in cele mai dificile medii. Tehnologia Triple Protector Plus previne supraincarcarea compresorului si a controlerului din cauza caderilor de tensiune si a fluctuatilor curentului electric, fara a fi necesar un stabilizator de tensiune. De asemenea, este prevazut cu un strat anticoroziv care impiedica ruginirea carcasei si corodarea condensatorului. Condensatorul mare si fluxul de racire optimizat fac ca aparatul sa reziste la temperaturi extrem de ridicate (pana la 58ºC).

Economiseste energie cu Samsung

Usor de scos si de curatat

Spre deosebire de filtrele conventionale care sunt, de obicei, mai dificil de accesat, filtrul Easy Filter al aparatului de aer conditionat Samsung se afla in exterior, in partea de deasupra. Astfel, poate fi scos cu usurinta, curatat si pus la loc, fara a mai fi nevoie sa deschideti un capac sau sa trageti puternic pentru a-l scoate. Stratul anti-bacterial filtreaza praful, agentii contaminanti si alergenii periculosi din aer.

Asigura o instalare perfecta

smart-install-samsung Smart Installation este o functie de auto-diagnosticare care va asigura ca aparatul dvs. de aer conditionat Samsung este instalat perfect de catre inginerul de service. Aceasta verifica automat erorile de instalare care pot crea probleme la utilizarea aerului conditionat, inclusiv comunicarea ineficienta cu unitatea din exterior si toate problemele referitoare la integritatea conductei de aer si fluxul de racire insuficient.

control-prin-wireless

Controlati-l de oriunde

Utilizand o aplicatie* de pe smartphone, Smart Wi-Fi va permite sa controlati de la distanta functiile aparatului de aer si sa programati functionarea acestuia. In orice locatie cu acces la o retea wireless, puteti sa porniti si sa opriti imediat aparatul si sa selectati modul si temperatura de functionare. Sau puteti sa programati pornirea si oprirea si sa controlati celelalte functii.
* Disponibila pe dispozitivele iPhone si Android.


 • Capacitate de racire (BTU) 11942
  Capacitate incalzire (BTU): 13648
  Clasa de energie incalzire: A+
  Clasa de energie racire: A+
  Tip filtru: Full HD 60
  Inverter: Da
  Nr trepte ventilator: 4
  Afisaj: LCD
  Telecomanda: Da
  Putere consumata la incalzire (W): 1110
  Putere consumata la racire (W): 1030
 • Ventilare Da
  Incalzire: Da
  Auto Restart Da
  Dezumidificare: Da
  Timer: Da
  Sleep/Night mode: Da
  Auto: Da
  Tip compresor: BLDC
  Alte functii: Autocuratare, Smart Control (WiFi + Smartphone), Mod silentios
 • Greutate unitate exterioara (kg): 29.5
  Greutate unitate interioara (kg): 9.5
  Dimensiuni unitate exterioara (mm): 844 x 622 x 353
  Dimensiuni unitate interioara (mm): 826 x 260 x 275
  Culoare unitate interioara/exterioara: Alb
  Zgomot unitate exterioara (dB): 62
  Zgomot unitate interioara (dB): 56
  Agent de racire: R410a

 • Transport gratuit
  Garantie 24 Luni
 • 2.89990 Lei
 • 2.17490 Lei
 • Comanda