livrare-gratuita
dechizi-coletul-la-livrare

Aparat aer conditionat Samsung AR12HSFNCWKNZE, Inverter, 11942 BTU


 • Transport gratuit
  Garantie 24 Luni
 • 2.64990 Lei
 • 2.11992 Lei
 • Comanda

Design in forma de triunghi pentru o racire puternica

Designul unic in forma de triunghi al aparatului de aer conditionat Samsung imbunatateste performanta acestuia, facand aerul rece sa circule mai rapid, mai departe si pe o arie mai mare* din casa dvs. De asemenea, tehnologia Digital Inverter ofera o eficienta energetica mult mai mare.** Iar Easy Filter elimina praful, agentii contaminanti, alergenii, bacteriile si virusurile***, prin utilizarea unui filtru.

tehnologii-samsung-AR12HSSFAWKN

Raceste mai rapid, mai departe si pe o arie mai mare

Aparatul de aer conditionat Samsung a fost conceput inca de la inceput pentru o eficienta remarcabila. Designul sau unic, in forma de triunghi, are un orificiu de admisie mai larg, pentru a se putea aspira mai mult aer. Latimea si unghiul extinse ale orificiului de admisie, lamele suplimentare in forma de V si ventilatorul mai mare va asigura, de asemenea, ca aerul este racit si evacuat mai rapid, mai departe si pe o arie mai mare. Astfel incat aerul rece si proaspat ajunge in toate colturile camerei dvs.

racire-pe-arie-mare

Raceste mai rapid si mai confortabil

Aparatul de aer conditionat Samsung incepe rapid racirea aerului utilizand modul puternic Racire rapida, pentru a ajunge mai rapid la gradul necesar de racire. Apoi, se comuta automat in modul Racire confortabila pentru a mentine temperatura dorita. Asadar, nu mai trebuie sa va fie frig si sa fiti nevoit sa modificati incontinuu setarile manual sau sa porniti si sa opriti aerul conditionat.

aparat-aer-conditionat-samsung-economic

Functioneaza inteligent, economiseste energie

Aparatul de aer conditionat Samsung este dotat cu tehnologia Digital Inverter cu EER 10.1, care ofera eficienta energetica. Aceasta poate mentine temperatura dorita fara a mai fi necesare pornirea si oprirea frecventa a aparatului, astfel incat se consuma mai putina energie. Digital Inverter va ajuta sa va simtiti confortabil pentru perioade lungi de timp, utilizand totodata cantitati mai mici de energie.

diferente-inverter-noninverter

Aparat Samsung mod racire rapida

Economiseste energie chiar cand sunteti singur

Modul Utilizator unic al aparatului de aer conditionat Samsung utilizeaza compresorul la o capacitate redusa, scazand consumul de energie si oferind, totodata, un mediu racoros si confortabil. Astfel, il puteti utiliza si cand sunteti singur, chiar intr-o zi calduroasa, fara a va face probleme legate de factura de energie electrica.

Performanta stabila si de durata

Aparatul de aer conditionat Samsung continua sa functioneze in cele mai dificile medii. Tehnologia Triple Protector Plus previne supraincarcarea compresorului si a controlerului din cauza caderilor de tensiune si a fluctuatilor curentului electric, fara a fi necesar un stabilizator de tensiune. De asemenea, este prevazut cu un strat anticoroziv care impiedica ruginirea carcasei si corodarea condensatorului. Condensatorul mare si fluxul de racire optimizat fac ca aparatul sa reziste la temperaturi extrem de ridicate (pana la 58ºC).

Economiseste energie cu Samsung

Usor de scos si de curatat

Spre deosebire de filtrele conventionale care sunt, de obicei, mai dificil de accesat, filtrul Easy Filter al aparatului de aer conditionat Samsung se afla in exterior, in partea de deasupra. Astfel, poate fi scos cu usurinta, curatat si pus la loc, fara a mai fi nevoie sa deschideti un capac sau sa trageti puternic pentru a-l scoate. Stratul anti-bacterial filtreaza praful, agentii contaminanti si alergenii periculosi din aer.


 • Capacitate de racire (BTU) 11942
  Capacitate incalzire (BTU): 13648
  Clasa de energie incalzire: A+
  Clasa de energie racire: A+
  Tip filtru: 3 Care Filter
  Inverter: Da
  Telecomanda: Da
 • Ventilare Da
  Incalzire: Da
  Auto Restart Da
  Dezumidificare: Da
 • Greutate unitate exterioara (kg): 29.5
  Greutate unitate interioara (kg): 9.5
  Dimensiuni unitate exterioara (mm): 265 x 720 x 548
  Dimensiuni unitate interioara (mm): 260 x 826 x 275
  Culoare unitate interioara/exterioara: Alb
  Zgomot unitate exterioara (dB): 62
  Zgomot unitate interioara (dB): 56
  Agent de racire: R410a
  Altele: Easy Full HD Filter

 • Transport gratuit
  Garantie 24 Luni
 • 2.64990 Lei
 • 2.11992 Lei
 • Comanda