livrare-gratuita
dechizi-coletul-la-livrare

Aparat aer conditionat Daikin FTXV35AB-RXV35AB, Inverter, 12000 BTU


 • Transport gratuit
  Garantie 36 Luni
 • 2.39999 Lei
 • 1.69999 Lei
 • Comanda

FUNCTIONAREA SILENTIOASA A UNITATII EXTERIOARE
Cu totii avem nevoie de un somn odihnitor. Cu sistemul de aer conditionat de la Daikin, prevazut cu o unitate exterioara care functioneaza in „regim silentios”, puteti lasa aparatul pornit, fara a va face griji ca v-ati putea deranja vecinii.

MODUL PUTERE
In zilele caniculare sau din contra, foarte reci, aveti nevoie ca aparatul sa ofere rapid rezultate. Prin apasarea unui singur buton, in modul putere, aparatul incalzeste sau raceste camera rapid, fara a fi nevoie sa va faceti griji pentru factura de electricitate – aparatul revine in mod automat la regimul normal de functionare, evitandu-se astfel consumul inutil de energie.

PROGRAMATORUL DAIKIN PENTRU 24 DE ORE
Programatorul asigura un control eficient. Programati ora la care doriti ca aparatul de aer conditionat sa porneasca sau sa se opreasca, astfel incat sa obtineti confortul dorit.

Solutii pentru confort si eficienta
90 de ani de experienta in climatizare DAIKIN este lider mondial in sisteme de climatizare pentru uz rezidential si comercial si, de asemenea, producatorul numarul 1 in domeniul incalzirii, ventilatiei, conditionarii aerului si refrigerarii comerciale. Din 1924 continuam sa inovam si sa oferim solutii de climatizare de ultima generatie. Intregul proces de fabricatie al unitatilor de climatizare se realizeaza intern (in unitatile noastre de productie din Japonia si Europa), inclusiv dezvoltarea de noi agenti frigorifici. Confortul optim al clientilor nostri, asigurat de echipamentele de aer conditionat de cea mai inalta calitate, a constituit intotdeauna pentru noi un obiectiv major, pe care il respectam cu strictete de 90 de ani.

Oferta noastra include o gama larga de unitati de aer conditionat, capabile sa functioneze atat in regim de racire, cat si in regim de incalzire gratie tehnologiei pompelor de caldura. In functie de model si optiune, unitatile Daikin de aer conditionat se remarca prin design-ul atractiv si solutiile integrate de economisire a spatiului in incaperile de mici dimensiuni, prin aspectul si modul de functionare, similare unui radiator clasic, dar si prin solutiile practic „invizibile”, atunci cand unitatile sunt ascunse in plafonul fals. Toate unitatile noastre permit crearea unui confort optim.

90 de ani de Confort Perfect
Daikin este lider in sisteme de climatizare. 90 de ani de solutii inteligente pentru incalzire si racire. 90 de ani de pasiune de a imbunatati calitatea vietii tale.Te respectam si ne gandim la tine cand inovam, de aceea suntem diferiti de ceilalti. Vom face o lume mai buna pentru tine. Toti oamenii vor sa traiasca si sa munceasca in conditii confortabile, de aceea sistemele noastre de aer conditionat creeaza mediul perfect pentru a te face fericit.

Ce sunt unitatile de aer conditionat de tip split si cum sunt acestea concepute?
Un aparat sau un sistem de aer conditionat de tip split include 3 elemente: unitatea montata in interiorul locuintei care este numita unitate interioara, functia acesteia fiind aceea de a raci aerul din locuinta prin extragerea caldurii din aceasta. Caldura extrasa este transportata afara, la unitatea exterioara, prin conducte de mici dimensiuni.

Pe de alta parte, locuinta poate fi si incalzita cu ajutorul acestui sistem, schimband doar directia in care aerul este transportat – aceasta functie este inclusa in toate sistemele noastre de aer conditionat.

Sistemul poate fi controlat cu ajutorul unei telecomenzi cu infrarosu sau cu fir (instalata pe perete) sau chiar de pe smartphone sau de pe o tableta. Pe langa sistemele de aer conditionat de tip split, exista si sisteme multi split, care permit conectarea a pana la 5 unitati interioare la o singura unitate exterioara.

Daikin, pionierul eficientei energetice
Eficienta sezoniera este o masura impusa de Uniunea Europeana in vederea optimizarii consumului de energie si a unei mai bune cunoasteri a nivelului de consum si a eficientei corespunzatoare unui aparat, pe durata unui intreg sezon. Ne mandrim cu faptul ca toate produsele noastre – rezidentiale, comerciale si industriale – sunt eficiente sezonier ceea ce inseamna ca reduc consumul de energie si permit realizarea de economii.

caracteristici-aparat-aer-conditionat-Daikin-FTXV50AB-RXV50AB


 • Capacitate de racire (BTU) 12000
  Capacitate de incalzire (BTU) 13000
  Clasa de energie incalzire: A
  Clasa de energie racire: A+
  Inverter: Da
  Telecomanda: Da
 • Ventilare: Da
  Incalzire: Da
  Auto Restart: Da
  Dezumificare: Da
  Auto: Da
  Sleep/Night mode: Da
  Alte functii: Purificare, Dezumidificare, Incalzire, Racire, Ventilatie
 • Greutate unitate interioara (kg): 9
  Dimensiuni unitate exterioara (mm): 776 x 540 x 320
  Dimensiuni unitate interioara (mm): 845 x 275 x 180
  Culoare unitate interioara: Alb
  Zgomot unitate exterioara (dB): 53
  Zgomot unitate interioara (dB): 42, 40, 35, 30
  Agent de racire: R-410A

 • Transport gratuit
  Garantie 36 Luni
 • 2.39999 Lei
 • 1.69999 Lei
 • Comanda